יום שני, 29 בדצמבר 2014

עדויות הסטוריות מדברות על כך שתערובת הזו ריפאה אלפי חולים בעולם כולו מסרטן.תה אסיאק להשיג במרפא הבושם-04-9952122

לתה אסיאק ESSIAC -  יצא שם טוב של של תה אינדיאני בעל יכולת להגן על הדנ"א של האדם ולרפא גידולים סרטניים. התערובות הקלאסיות של התה מורכבות מארבעה צמחים. מהם וכיצד התערובת פועלת על חולי סרטן?
עדויות הסטוריות מדברות על כך שתערובת הזו ריפאה אלפי חולים בעולם כולו מסרטן.
תה אסיאק: האם אכן בכוחו לרפא סרטן? 

בתחילת שנות ה90 של המאה הקודמת התה התפרסם במערב ע"י אחות קנדית בשם רנה קייסי. במהלך עבודתה היא הבחינה בצלקת על שדה של אחת הפציינטיות במחלקה וכששאלה אותה לפשר הדבר- ענתה החולה כי צלקת זו היא סימן לגידול סרטני שהתכווץ. החולה סיפרה לקייסי כי לאחר שחלתה בסרטן שד לא היה לה די כסף לאישפוזים וניתוחים ועל כן שתתה תה צמחים שרקח לה שאמן אינדיאני. החליטה הזו היתה אפקטיבית במיגור הסרטן
חומעה וריפוי סרטן
מאוחר יותר נתקלה רנה קייסי ברופא שחלה בסרטן וסיפר לה כי הוא ריפא את עצמו דרך אחד הצמחים מתוך התרכובת. צמח המרפא שאותו רופא ציין היה חומעה (sheep sorrel). בעקבות הצלבת הנתונים הזו החליטה קייסי לחקור את נוסחת הצמחים האינדיאנית, ואף לזקק ולשכלל את יחסי המינונים בין הצמחים. בהמשך היא גם הוסיפה צמחי מרפא נוספים משלה לתרכובת המקורית כמו למשל תלתן אדום וגרגר הנחלים. את השם essiac היא העניקה לתרכובת על שמה בהיפוך אותיות ומאז תה האסיאק הפך למותג הקשור עם ריפוי סרטן. אלפי אנשים בעולם שותים את התה הזה היום גם למטרות מניעה.

תה אסיאק: מוכיח את עצמו?
כמו כל דבר בעולם המערבי, הנוסחה המקורית של האחרות רנה קייסי עברה מסחור עם השנים ע"י גורמים אופורטוניסטים למיניהם. ד"ר אנדרו וויל מחבר הספר 'ריפוי ספונטני' מציין באחד מכתביו כי הוא לא מאמין באפקטיביות של תה אסיאק לריפוי סרטן ואף וטען כי הוא עלול לגרום לתופעות לוואי כמו בחילה. יחד עם זאת אין ספק כי לפחות לרכיב אחד בחליטה, צמח החומעה יש תכונות אנטי סרטניות מובהקות על פי מחקרים שפורסמו בכתבי העת המקצועיים. אגב גם רנה קייסי ציינה כי החשוב ביותר מבין ארבעת הצמחים כנוגד סרטן הוא ה - קרי החומעה sheep sorrel (מוכר גם בשם רומקס)

תה אסיאק: איך מכינים ?
ראשית יש ללכת על צמחים ממקור אורגני בלבד. בצמח החומעה משתמשים בעלים בגבעולים ובשורש. מצמח הלפה והריבס – ניקח רק את השורשים, ואשר לאולמוס (מוכר גם בשם בוקיצה) משתמשים בקליפת העץ. 

מינון היחסים בין צמחי המרפא בתה אסיאק
היחסים בין רכיבי התה הינם כדלקמן: 120 גרם לפה, 80 גרם חומעה , 20 גרם אולמוס, ו5 גרם ריבס (אפשר כמובן לערבב כמויות קטנות יותר מכל צמח תוך שימור היחס הזה). לאחר שמייבשים וטוחנים את רכיבי הצמחים, יש להכניס את התערובת אל מים רותחים, לבשל 10 דקות ולהשאיר את התערובת מכוסה במים למשך 6 שעות נוספות כדי להניח לחומר הפעילים להיטמע. יש לשתות את התה על קיבה ריקה בלבד ובנוסף אין לשתות אותו בצמוד לשתיית משקאות עם קפאין כמו תה וקפה.

תה אסיאק: תופעות לוואי והתוויות נגד
לא ידוע על תופעות לוואי בשתיית תה אסיאק ואולם אצל אנשים מסוימים הוא יכול לעורר אלרגיות, בחילות שלשולים או כאבי ראש. לחומעה ולריבס יש רמות גבוהות של חומצה אוקסלית שבמינונים מאד גבוהים עלולה להיות רעילה. בכל מקרה לאנשים עם נטיה לאבנים בכליות מומלץ להיזהר עם נטילת תה אסיאק או להימנע ממינונים מוגזמים שלו.
http://www.mrphbosem.com/
תמונה: ‏תה אסיאק: האם אכן בכוחו לרפא סרטן? 
בתחילת שנות ה90 של המאה הקודמת התה התפרסם במערב ע"י אחות קנדית בשם רנה קייסי. במהלך עבודתה היא הבחינה בצלקת על שדה של אחת הפציינטיות במחלקה וכששאלה אותה לפשר הדבר- ענתה החולה כי צלקת זו היא סימן לגידול סרטני שהתכווץ. החולה סיפרה לקייסי  כי לאחר שחלתה בסרטן שד לא היה לה די כסף לאישפוזים וניתוחים ועל כן שתתה תה צמחים  שרקח לה שאמן אינדיאני. החליטה הזו היתה אפקטיבית במיגור הסרטן
חומעה וריפוי סרטן
מאוחר יותר נתקלה רנה קייסי ברופא שחלה בסרטן וסיפר לה כי הוא ריפא את עצמו דרך אחד הצמחים מתוך התרכובת. צמח המרפא שאותו רופא ציין היה חומעה (sheep sorrel). בעקבות הצלבת הנתונים הזו החליטה קייסי לחקור את נוסחת הצמחים האינדיאנית, ואף לזקק ולשכלל את יחסי המינונים בין הצמחים. בהמשך היא גם הוסיפה צמחי מרפא  נוספים משלה לתרכובת המקורית כמו למשל תלתן  אדום וגרגר הנחלים. את השם essiac  היא העניקה לתרכובת על שמה בהיפוך אותיות ומאז תה האסיאק הפך למותג הקשור עם ריפוי סרטן. אלפי אנשים בעולם  שותים את התה הזה היום גם למטרות מניעה.

תה אסיאק: מוכיח את עצמו?
כמו כל דבר בעולם המערבי, הנוסחה המקורית של האחרות רנה קייסי עברה מסחור עם השנים ע"י גורמים אופורטוניסטים למיניהם. ד"ר אנדרו וויל מחבר הספר 'ריפוי ספונטני'  מציין באחד מכתביו כי הוא לא מאמין באפקטיביות של תה אסיאק  לריפוי סרטן ואף וטען כי הוא עלול לגרום לתופעות לוואי כמו בחילה. יחד עם זאת אין ספק כי לפחות לרכיב אחד בחליטה, צמח החומעה יש תכונות אנטי סרטניות מובהקות על פי מחקרים שפורסמו  בכתבי העת המקצועיים. אגב גם רנה קייסי ציינה כי החשוב ביותר מבין ארבעת הצמחים כנוגד סרטן הוא ה - קרי החומעה sheep sorrel (מוכר גם בשם רומקס)

תה אסיאק: איך מכינים ?
ראשית יש ללכת על צמחים ממקור אורגני בלבד. בצמח החומעה משתמשים  בעלים בגבעולים ובשורש. מצמח הלפה והריבס – ניקח רק את השורשים, ואשר לאולמוס (מוכר גם בשם בוקיצה) משתמשים  בקליפת העץ. 

מינון היחסים בין צמחי המרפא בתה אסיאק
היחסים בין רכיבי התה הינם  כדלקמן: 120 גרם לפה, 80 גרם חומעה , 20 גרם אולמוס,  ו5 גרם ריבס  (אפשר כמובן לערבב כמויות קטנות יותר מכל צמח  תוך שימור היחס הזה). לאחר שמייבשים וטוחנים את רכיבי הצמחים, יש להכניס את התערובת אל מים רותחים, לבשל 10 דקות ולהשאיר את התערובת מכוסה במים למשך 6 שעות נוספות כדי להניח לחומר הפעילים להיטמע. יש לשתות את התה על קיבה ריקה בלבד ובנוסף אין לשתות אותו  בצמוד לשתיית משקאות עם קפאין כמו תה וקפה.

תה אסיאק: תופעות לוואי והתוויות נגד
לא ידוע על תופעות לוואי בשתיית תה אסיאק ואולם אצל אנשים מסוימים הוא יכול לעורר אלרגיות, בחילות שלשולים או כאבי ראש. לחומעה ולריבס יש רמות גבוהות של חומצה אוקסלית שבמינונים מאד גבוהים עלולה להיות רעילה. בכל מקרה לאנשים עם נטיה לאבנים בכליות מומלץ להיזהר עם נטילת תה אסיאק  או להימנע ממינונים מוגזמים שלו.
http://www.mrphbosem.com/‏

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה